Dr. NITA ANDREEA CRISTINA – medic primar dermato-venerologie, doctor in stiinte medicale

Departamentul de Dermatologie al Centrului Medical Brancusi, va ofera o gama variata de servicii dermatologice, care se adreseaza atat afectiunilor obisnuite cat si celor rare ale pielii, parului si unghiilor. Nu in ultimul rand, in centrul nostru puteti invata cum sa evitati greseli frecvente care in timp pot afecta calitatea acestora.

Va asteptam cu dotari, echipamente si tehnologie la standarde internationale si o abordare in care preventia ocupa un loc important, iar tratatamentele sunt personalizate in functie de nevoile fiecarui pacient.

Aria de expertiza a dermatologilor nostri se remarca prin specializare la nivel academic in dermatologie medicala, microchirurgie dermatologica si dermatologie pediatrica si include evaluare, diagnostic si tratament in boli precum acneea, psoriazisul, vitiligo, cancerul de piele, nevii (alunitele), verucile (negii), bolile cu transmitere sexuala, dermatita atopica si altele.

Modificarile alunitelor, apariția petelor, a veziculelor sau cojilor, usturimea, pielea uscată sau lipsită de elasticitate sunt doar câteva semne care ar trebui să vă determine sa mergeti la dermatolog, deoarece de foarte multe ori bolile de piele pot fi simptome ale unor afecțiuni mult mai grave, iar investigarea și aplicarea precoce a tratamentului va pot salva chiar viata!

LISTA PRETURI:
CONSULT 200 LEI
RECONSULT 100 LEI
INCIZIE 500 LEI
BIOPSIE 650 LEI
EXCIZIE 500 LEI
ELECTROCAUTERIZARE 150 LEI
DERMATOSCOPIE LEZIUNE 50 LEI
DERMATOSCOPIE-harta alunitelor cu FotoFinder 300 LEI