Va este frica de ACE?
NU vreti sa apelati la CHIRURGIA PLASTICA?

Cu ajutorul tehnologiei inovatoare si noul echpament de care dispunem, tenul dumneavoastra poate arata mai suplu si mai luminos doar dupa cateva sedinte.

Aparatul eTwo integreaza cele doua tehnologii SUBLIME SI SUBLATIVE ce permit realizarea de tratamente de rejuvenare faciala, eliminare vergeturi si estompare cicatrici fara a apela la ACE sau TAIETURI!

REZULTATUL este o piele vizibil catifelata, fina si reintinerita, cu un minim de efort dar extrem de confortabil si fara efecte secundare.

1 sedinta: 150 euro

Pachet de 3 sedinte: 350 euro

Programari la telefon: 0765.204.570

Cum stiu ca eTwo™ este tratamentul care mi se potriveste?

eTwo™ este un tratament dedicat pacientiilor care isi doresc o imbunatatire semificativa la nivel facial – estompare riduri, tonifirere piele, redefinire contur facial, inchidere si micsorare pori si diminuarea cicatirciilor post acnee – fara a recurge la interventii invazive.

Sublime™ este unul dintre cele doua aplicatoare ale aparatului eTwo™, ce utilizeaza tehnologia elos cu lumina infrarosie si radio frecventa bipolara pentru a incalzi profund straturile de piele, protejand simultan suprafata acesteia. Incalzirea dermului de la mediu pana in adancime activeaza fibroblastele (celule conjunctive autohtone), efectul final fiind producerea in urmatoarele 4-6 luni a noi fibre de colagen si intarirea celor deja existente.

Ce pot trata cu eTwo™ Sublime si la ce beneficii ma pot astepta?

Sublime™ este ideal in tratarea semnelor de imbatranire: laxitatea conturului facial, pungile inestetice de sub ochi, arcadele lasate ale sprancenelor si ridurile nasolabiale.

Beneficiile includ o piele mai fina si mai luminoasa cu diminuarea semnificativa a porilor, estomparea ridurilor adanci si eliminarea celor fine, stergerea cicatriciilor post acnee acolo unde este cazul. In plus, pielea lasata devine mai ferma si mai tonica, intr-un timp foarte scurt.

In majoritatea cazurilor, rezultatele apar incepand cu prima sedinta de tratament. Efectul se fixeaza si se potenteaza atat in timpul cat si dupa terminarea celor 4 sedinte (minim) pe care clinica noastra le recomanda. Fiecare sedinta de tratament dureaza 40 de minute.

Riscuri si efecte secundare

Sublime este un tratament extrem de iubit de pacienti, si asta pentru ca ofera rezultate imediate fara efecte secundare sau riscuri si fara a fi necesara nicio perioada de recuperare. Nu este insa recomandat, in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Cu ce alte tratamente de rejuvenare faciala se poate combina Sublime™

Tehnologia eTwo™ este deja o combinatie de tratamente cu scopul de a inversa efectele imbatranirii. Cu toate acestea, injectarile cu acid hialuronic si/sau toxina botulinica sunt recomandate, ele venind sa completeze beneficiile aduse de aplicatorul Sublime™. In plus, IPL si Matrix IR (pentru daunele provocate de soare cum ar fi pistrui si respectiv riduri adanci), ar putea fi adaugate pentru a crea un boost de tinerete.