Centrul Medical Brancusi isi desfasoara activitatea incepand cu anul 2009, in cladirea situata in mijlocul cartierului ANL Brancusi, pe strada Valea Doftanei Nr. 113, raspunzand in primul rand cerintelor locatarilor din cartierul Brancusi si a zonelor invecinate (Valea Oltului, Prelungirea Ghencea si o mare parte din cartierul Drumul Taberei) de a avea o policlinica cu specialitati si servicii medicale complexe (medicina de familie, ecografie, ginecologie, ORL, stomatologie, endocrinologie, psihologie, dermatologie, homeopatie, fiziokinetoterapie, osteodensitometrie, radiologie, videocolposcopie, diabet-nutritie, medicina muncii, cardiologie, explorari functionale, laborator analize medicale, etc.).

Totodata, dispunem de un sistem complet informatizat al programarilor, fiselor medicale si rezultatelor investigatiilor paraclinice, asigurand arhivarea indelungata si confidentialitatea rapoartelor medicale prin posta electronica.
Prin integrarea Centrului Medical Brancusi in sistemul asigurarilor de sanatate existente in Romania, oferim pacientilor facilitatile oferite statului de contribuabil la fondul asigurarilor sociale de sanatate.
Din luna februarie 2012, Centrul Medical Brancusi asigura prin intermediul unui contract incheiat cu CASMB, asistenta medicala in sistem de permanenta, dupa urmatorul program: L-V intre orele 15:00-08:00, iar in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale in regim de 24 ore.
Prin laboratorul medical aflat in incinta centrului medical se pot asigura si analizele medicale de urgenta, prin teste rapide. Un sprijin in plus este farmacia situata la parterul cladirii.

 

Aparitii in presa

Dr. Nicolae Georgescu, managerul centrului de permanenţă din cadrul Centrului Medical Brâncuşi, a declarat într-un interviu pentru „România liberă“ că a reuşit să înfiinţeze din fonduri proprii, în urmă cu 7 ani de zile, centrul de permanenţă într-un cartier pentru tineri, iar la ora actuală adresabilitatea este de 30-40 de pacienţi pe zi, centrul având în dotare aparatură pentru intervenţii de urgenţă şi materiale sanitare specifice…

http://www.economica.net/centrul-medical-brancusi-servicii-medicale-complete-prin-regio_69121.html

http://stiri.tvr.ro/article.php?article_id=80449#view

http://www.ziare.com/fonduri/fonduri-europene/centrul-medical-brancusi-servicii-medicale-complete-prin-regio-1272156


Certificat de calitate ISO 9001

Declaratia managerului de implementare a sistemului de MQ